Teknisk designer/konstruktør

Har du lyst til at blive en del af en af Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivervirksomheder? Teknik Bureauet søger for større virksomhed i København en SolidWorks tegner/konstruktør til modellering og udarbejdelse af dokumentation for havvindmøller.

Dine arbejdsopgaver

I et tæt samarbejde med ingeniører udarbejder du 3D modellering, layouttegninger, detaljetegninger og specifikationer af dokumentation for havvindmøller. Det drejer sig om modellering af fundament til vindmøller, stålkonstruktioner, struktur, rækværk, stiger mm. Udarbejdet i 3D SolidWorks.

Kvalifikationer

Du har en baggrund som Teknisk designer, konstruktør, Produktionsteknolog eller lignende og har erfaring med udarbejdelse af 3D dokumentation i SolidWorks. Hvis du har arbejdet med stålkonstruktioner, vil det være en fordel. Da det er en international virksomhed kommunikerer du nemt på både dansk og engelsk.

Personprofil

Du er grundig, struktureret og arbejder selvstændigt med at løse dine opgaver. Du lægger vægt på kvalitet og detaljer, og du følger designregler og dokumentations-standarder. Du tager et medansvar for teamets leverancer, og bidrager med dine gode samarbejdsevner og et godt humør.

Jobtype

Der er tale om et Try&Hire forløb hvor jobbet starter som et vikariat men med henblik på fastansættelse for den rette person.

Tiltrædelse

Snarest, der vil blive interviewet løbende.

Ansøgning

Lyder jobbet interessant for dig, skal du sende en skriftlig ansøgning hurtigst muligt til Maja Viuf Christensen på maja@teknikbureauet.dk der også gerne besvarer spørgsmål på 4144 0925 eller 4444 0225. Vi interviewer løbende til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Erfaring
IT/CAD SolidWorks
Beliggenhed København S
Tiltrædelse Snarest muligt
Ansættelsesform Try&Hire
Kontaktperson

Maja Viuf Christensen på maja@teknikbureauet.dk der også gerne besvarer spørgsmål på 4144 0925 eller 4444 0225.

+ Tilbage til joboversigten

Print Friendly, PDF & Email
Kontakt

Vi er næsten altid til at få fat på så ring endelig, hvis du har noget, du ønsker at tale med os om, også uden for alm. arbejdstid.

Skal du have fat på én af vores vikarer, så kontakt os, hvorefter vi får den pågældende til at ringe tilbage.

x.gif
bill.jpg x.gif

Bill René Hansen

Direktør

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2026 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
Maja.jpg x.gif

Maja Viuf Christensen

Rekrutteringskonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4144 0925

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
betina.jpg x.gif

Betina Rasmussen

Personalekonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2572 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
michael.jpg x.gif

Michael Vedel

Bogholderi

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2323 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
FØLG OS HER