Innovativ Maskiningeniør/ Designingeniør

Er du en dygtig og innovativ produktudvikler med blik for detaljen og lysten til at arbejde med alsidige og komplekse projekter?

Teknik Bureauet søger for DANSK TEKNOLOGI i Allerød en erfaren produktudvikler med fokus på udvikling af banebrydende mekaniske løsninger inden for en bred vifte af teknologier.

DANSK TEKNOLOGI er en ledende produktudviklingspartner for en række af verdens førende virksomheder som Airbus, Mærsk og Grundfos m.fl., hvor de er med til at løse en bred vifte af ingeniørmæssige udfordringer. Siden etableringen i 1982 er der gennemført mere end 950 projekter og herudover, i tæt samarbejde med kunderne, udviklet og fremstillet mere end 100 produktionsanlæg inden for proces-, fremstillings-, montage- og robotteknologi. Med til leverancerne hører opstilling og indkøring hos kunden.

 

Du får en stilling med alsidige og udfordrende opgaver i et tæt samspil med både udviklingsafdelingerne hos kunderne og dine kolleger.

Du er med til at afholde de indledende kundemøder vedr. specifikation af udviklingsopgaven, skabe rammerne for projektet og vurdere den tekniske gennemførelse. Du medvirker også ved præsentationer af idéoplæg for kunderne.

Hands-on design og konstruktionsarbejde i Inventor samt udarbejdelse af dokumentation.

Du udvikler funktionsmodeller og prototyper og deltager ved opbygning af testopstillinger.

Du har kontakten til underleverandører.

Du vil i takt med egen udvikling varetage mere og mere ambitiøse projekter og have ansvaret for hele projektforløbet, fra kundekontakten og idéen til det færdige produkt.

 

Du er uddannet Ingeniør med speciale i Konstruktion og Mekanik, Design og Innovation eller lign. kombineret med min. 3 års erfaring.

Du har erfaring og kompetencer inden for udvikling af komplekse industriprodukter – gerne med anvendelse af Inventor.

Du foretrækker et udfordrende og afvekslende arbejde, der virkelig stiller krav til at identificere problemets kerne og tænke flere skridt frem.

Du har udpræget flair for teknik, er praktisk anlagt og har teorien i orden. Du arbejder systematisk og veksler mellem sund fornuft og avancerede metoder. Du er god til at finde enkle løsninger på komplicerede problemer.

Du har økonomisk sans og lægger vægt på at overholde både tidsplaner og budgetter.

Du har lyst til at være en del af en lille dynamisk og beslutsom enhed, hvor alle kender hinanden.

Du mestrer flydende dansk og engelsk og har gode kommunikative evner.

 

DANSK TEKNOLOGI tilbyder muligheden for at arbejde med innovative løsninger og teknologier – dels baseret på gennemprøvede metoder og dels baseret på evnen til at tænke nyt og udfordre det mulige. Du bliver en del af et dynamisk udviklingsteam, i en vækstvirksomhed, der er en ledende produktudviklings-partner for en lang række af verdens førende koncerner.

Du kommer til at arbejde i et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor du kan veksle mellem teori og praksis. Der er i tilknytning til kontoret et stort forsøgsværksted, hvor du kan udnytte dine stærke analytiske kompetencer, bygge funktionsmodeller og finde praktiske løsninger på komplekse problemer.

Der er en høj grad af frihed under ansvar i jobbet med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Et godt teamwork med dine kompetente kolleger og samspil med spændende kunder. Du tilbydes gode personalevilkår og en lønpakke der afspejler dine kvalifikationer.

Erfaring Min 5 år
IT/CAD Inventor
Beliggenhed Allerød
Tiltrædelse Snarest muligt
Ansættelsesform Fast job
Kontaktperson

Din ansøgning sender du til Maja Viuf Christensen på maja@teknikbureauet.dk der også gerne besvarer spørgsmål på 4144 0925 eller 4444 0225. Vi interviewer løbende til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

+ Tilbage til joboversigten

Print Friendly, PDF & Email
Kontakt

Vi er næsten altid til at få fat på så ring endelig, hvis du har noget, du ønsker at tale med os om, også uden for alm. arbejdstid.

Skal du have fat på én af vores vikarer, så kontakt os, hvorefter vi får den pågældende til at ringe tilbage.

x.gif
bill.jpg x.gif

Bill René Hansen

Direktør

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2026 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
Maja.jpg x.gif

Maja Viuf Christensen

Rekrutteringskonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4144 0925

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
betina.jpg x.gif

Betina Rasmussen

Personalekonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2572 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
michael.jpg x.gif

Michael Vedel

Bogholderi

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2323 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
jenschr.jpg x.gif

Jens Chr. Søndergaard

Salgschef Vest

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2343 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
FØLG OS HER