International Service Technician

Teknik Bureauet søger for MJK i Birkerød en international Servicetekniker til innovative vandforsyningsprodukter.

 

Har du et stærkt teknisk fundament og lysten til at dele din viden? Så har du muligheden for at blive International Service Technician i en virksomhed, der baner vejen for kommende generationers vandforsyning.

 

MJK – for en fremtid uden global vandmangel

Med mere end 40 år i branchen er MJK blandt verdens førende leverandører af kvalitetsløsninger til Flow, Level og Control inden for vandforsyning og spildevand. Som en del af Xylem-koncernen har de et verdensomspændende salg af produkter, der er kendt for intelligent design, præcision og funktionalitet.

MJK har siden 2012 været en del af Xylem der beskæftiger omkring 17.000 medarbejdere verden over. MJK har ca. 55 ansatte på kontoret i Birkerød, der alle brænder for at bruge deres energi, teknologi og know-how til at skabe en fremtid uden global vandmangel.

 

Ansigtet udadtil

Som International Service Technician er du MJK’s ansigt udadtil, og din hovedopgave er at varetage service- og supportopgaver i ind- og udland. Derudover kommer du til at yde teknisk support både til internationale forhandlere og til kollegaer i den internationale organisation samt at støtte salgsorganisationen teknisk herunder med opsætning og indkøring af løsninger. Din hverdag vil blive fyldt med forskellige opgaver som vil være inden for områderne service og/eller konfigurering af SCADA-systemer, pumpestationer, vandværksstyringer, dataloggere, flow/niveaumålere m.v. Koncernsproget er engelsk. Der vil være en del rejseaktivitet, som estimereret er op til 50 overnatninger per år – rejseaktiviteten vil oftest være styret af kunders forespørgsler ved nedbrud og vil derfor kun kunne planlægges i begrænset omfang. Typisk vil du være af sted i 2-4 dage ad gangen.

 

Stærk faglighed og professionel fremtoning

Vi forestiller os, at du er teknisk stærk og har en baggrund som elektriker, installatør, automatiktekniker eller tilsvarende. Du kan være nyuddannet eller erfaren, det vigtigste er, at du har fagligheden i orden og kan yde god service til kunderne. Det indebærer bl.a., at du har:

  • Solidt kendskab til fejlfinding inden for måle-, styre- og reguleringsteknik, gerne med baggrund i vandforsyning, spildevand eller relateret branche
  • Evnen til at bevare overblikket og analysere dig frem til en løsning
  • Godt kendskab til SCADA-systemer, som f.eks. Ifix, Citect, BV og IGSS
  • Kendskab til IT-systemer inden for administration og teknisk dokumentation
  • Godt humør og gode samarbejdsevner – også med kunder fra andre kulturer

 

Gode kollegaer, udfordringer og oplevelser

Du bliver en del af et uformelt kontormiljø, hvor dørene står åbne. Vidensdeling og sparring på tværs af afdelinger, og man hjælper hinanden. Muligheden for at samles om sociale arrangementer med dine kollegaer. Nye flotte lokaler, frokost- og frugtordning og en god løn der matcher dine kvalifikationer.

Erfaring Min. 3 år
IT/CAD SCADA-systemer, som f.eks. Ifix, Citect, BV og IGSS samt kendskab til IT-systemer inden for administration og teknisk dokumentation
Beliggenhed Birkerød
Tiltrædelse Snarest, der vil blive interviewet løbende.
Ansættelsesform Fast stilling
Kontaktperson

Lyder jobbet interessant for dig, skal du sende en skriftlig ansøgning hurtigst muligt til Maja Viuf Christensen på maja@teknikbureauet.dk der også gerne besvarer spørgsmål på 4144 0925 eller 4444 0225. Vi interviewer løbende til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

+ Tilbage til joboversigten

Print Friendly, PDF & Email
Kontakt

Vi er næsten altid til at få fat på så ring endelig, hvis du har noget, du ønsker at tale med os om, også uden for alm. arbejdstid.

Skal du have fat på én af vores vikarer, så kontakt os, hvorefter vi får den pågældende til at ringe tilbage.

x.gif
bill.jpg x.gif

Bill René Hansen

Direktør

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2026 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
Maja.jpg x.gif

Maja Viuf Christensen

Rekrutteringskonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4144 0925

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
betina.jpg x.gif

Betina Rasmussen

Personalekonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2572 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
michael.jpg x.gif

Michael Vedel

Bogholderi

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2323 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
jenschr.jpg x.gif

Jens Chr. Søndergaard

Salgschef Vest

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2343 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
FØLG OS HER