3D Konstruktør

Har du lyst til at blive en del af en af Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivervirksomheder? Teknik Bureauet søger for større virksomhed i København en 3D konstruktør til modellering af stål og betonkonstruktioner.

Dine arbejdsopgaver
I et tæt samarbejde med ingeniører udarbejder du 3D modellering, layouttegninger, detaljetegninger, specifikationer samt lettere beregninger for fortrinsvis stål og betonkonstruktioner. Dokumentationen udarbejdes i 3D SolidWorks.

Kvalifikationer
Du har en baggrund som Bygningskonstruktør, Produktionsteknolog eller lignende og har erfaring med udarbejdelse af 3D dokumentation i SolidWorks. Du har erfaring med udarbejdelse af dokumentation for stålkonstruktioner, og har du også erfaring med betonkonstruktioner vil det være en fordel. Da det er en international virksomhed, kommunikerer du nemt på både dansk og engelsk.

Personprofil
Du er grundig, struktureret og arbejder selvstændigt med at løse dine opgaver. Du lægger vægt på kvalitet og detaljer, og du følger designregler og dokumentations-standarder. Du tager et medansvar for teamets leverancer, og bidrager med dine gode samarbejdsevner og et godt humør.

Erfaring Min. 2 år
IT/CAD SolidWorks, Tekla og AutoCAD
Beliggenhed Ørestaden
Tiltrædelse Snarest muligt
Ansættelsesform Try&Hire forløb hvor jobbet starter som et vikariat men med henblik på fastansættelse
Kontaktperson

Lyder jobbet interessant for dig, skal du sende en skriftlig ansøgning hurtigst muligt til Maja Viuf Christensen på maja@teknikbureauet.dk der også gerne besvarer spørgsmål på 4144 0925 eller 4444 0225. Vi interviewer løbende til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

+ Tilbage til joboversigten

Print Friendly, PDF & Email
Kontakt

Vi er næsten altid til at få fat på så ring endelig, hvis du har noget, du ønsker at tale med os om, også uden for alm. arbejdstid.

Skal du have fat på én af vores vikarer, så kontakt os, hvorefter vi får den pågældende til at ringe tilbage.

x.gif
bill.jpg x.gif

Bill René Hansen

Direktør

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2026 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
Maja.jpg x.gif

Maja Viuf Christensen

Rekrutteringskonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4144 0925

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
betina.jpg x.gif

Betina Rasmussen

Personalekonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2572 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
michael.jpg x.gif

Michael Vedel

Bogholderi

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2323 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
jenschr.jpg x.gif

Jens Chr. Søndergaard

Salgschef Vest

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2343 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
FØLG OS HER