Tekniker til daglig drift af produktionslinjer

Teknik Bureauet søger for Persano Group i Græsted en tekniker til den daglige drift, der sikrer at produktionslinjerne fungerer optimalt. Du er med til at omstille og efterfølgende indkøre maskinerne samt fejlsøgning, problemløsning og optimering på produktionslinjerne. Derudover deltager du i vedligeholdelsen samt validering af maskinerne. Det er vigtigt at du kan sætte dig ind i hvordan maskinerne fungerer og gerne komme med forbedringstiltag af produktionen i henhold til LEAN.

Persano Group har i mere end 80 år produceret førende mærkevarer inden for kosmetikproduktion, plastproduktion, lægemiddelproduktion, kosttilskud og naturlægemidler. Produktionsudstyret består af PLC-styrede maskiner til produktion og påfyldning af alle typer emballager.

Dine arbejdsopgaver:

 • Omstilling af produktionsmaskinerne og den efterfølgende indkøring
 • Fejlsøgning og problemløsning, sikre den daglige drift
 • Service og vedligeholdelse af produktionsudstyr
 • Validering af maskinerne
 • Optimering og forbedringstiltag i produktionen i henhold til LEAN 

Dine kvalifikationer:

 • Du har en uddannelse som automatiktekniker, mekaniker eller tilsvarende
 • Erfaring med daglig drift af produktionslinjer, fyldemaskiner mm.
 • Erfaring med omstilling og indkøring af maskiner
 • Et bredt kendskab til produktions- og procestekniske anlæg
 • Erfaring med mekaniske fejlsøgnings- og reparationsopgaver
 • Gerne erfaring med PLC-styrede anlæg og industrirobotter
 • Kan kommunikere på både dansk og engelsk

Din personprofil:

Du har en høj selvstændighed, og trives med at sætte dig ind i hvordan tingene fungerer. Du arbejder systematisk og kan skabe overblik og prioritere opgaverne. Du er effektiv, struktureret og god til også at få afsluttet de opgaver du sætter i gang, ligesom du kan være med til at identificere forbedringsområder. Du er god til at samarbejde og trives i et produktionsmiljø hvor der til tider er tryk på. Mødetiden er mandag-torsdag 7-15:30 og fredag 7-12, men der kan ind imellem forekomme planlagt vedligehold uden for normal arbejdstid, så lidt fleksibilitet må forventes.

Persano Group tilbyder:

Du bliver en del af produktionsteknisk afdeling, der er ansvarlige for installation og drift af de tekniske anlæg. Afdelingen består af 6 medarbejdere med forskellig teknisk baggrund. Du får et job med mange afvekslende opgaver, hvor du har stor indflydelse på hverdagen og opgaveløsningen, frihed under ansvar, i en solid og velkonsolideret dansk virksomhed. Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og en pensionsordning med helbredssikring samt en god frokostordning.

 

Erfaring Min. 3 år
IT/CAD
Beliggenhed Græsted
Tiltrædelse Snarest muligt
Ansættelsesform Fast fuldtidsstilling
Kontaktperson

Lyder jobbet interessant for dig, skal du sende en skriftlig ansøgning hurtigst muligt til Maja Viuf Christensen på maja@teknikbureauet.dk der også gerne besvarer spørgsmål på 4144 0925 eller 4444 0225. Vi interviewer løbende til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

+ Tilbage til joboversigten

Print Friendly, PDF & Email
Kontakt

Vi er næsten altid til at få fat på så ring endelig, hvis du har noget, du ønsker at tale med os om, også uden for alm. arbejdstid.

Skal du have fat på én af vores vikarer, så kontakt os, hvorefter vi får den pågældende til at ringe tilbage.

x.gif
bill.jpg x.gif

Bill René Hansen

Direktør

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2026 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
Maja.jpg x.gif

Maja Viuf Christensen

Rekrutteringskonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4144 0925

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
betina.jpg x.gif

Betina Rasmussen

Personalekonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2572 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
michael.jpg x.gif

Michael Vedel

Bogholderi

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2323 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
jenschr.jpg x.gif

Jens Chr. Søndergaard

Salgschef Vest

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2343 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
FØLG OS HER