Teknisk salgssupporter

Teknik Bureauet søger en Teknisk salgssupporter for virksomhed i Brøndby, der udvikler og sælger procesudstyr og reservedele inden for fødevarebranchen. Virksomheden har fokus på innovative løsninger og fremtidens muligheder. Du bliver en del af et velfungerende salgsteam, hvor samarbejde og fællesskab er i fokus og vil servicere kunderne både elektronisk og telefonisk, yde support, hjælpe med tilbud samt varetage den daglige ordrebehandling. Du vil få en grundig oplæring, så du er klar til at løse opgaverne i samarbejde med kolleger og kunder. Ikke to dage er ens, så du skal have et godt overblik og kunne strukturere opgaverne. Du får meget kontakt med dine kolleger, både dem der er på farten og dem i huset.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsagelig være:

  • Behandling af tilbud og ordrer
  • Færdigmeldinger og afrapportering på sagerne
  • Ordrebehandling i Navision
  • Tilbudsberegning

Dine kvalifikationer:

Der er flere indgangsvinkler til stillingen, men det er vigtigt at du har en teknisk baggrund kombineret med administrativ erfaring. Du kan f.eks. være maskinarbejder indenfor fødevarebranchen, komme fra en stilling som teknisk assistent, teknisk designer, rådgiver eller andet fra en maskinleverandør inden for fødevareindustrien. Du har erfaring fra en intern support funktion og det er en fordel, hvis du har kendskab til Navision, men det er ikke et krav.

Personen

Du trives i en alsidig og dynamisk hverdag. Du er struktureret og kan bevare overblikket, uden at miste sansen for detaljen. Du har en positiv tilgang til tingene og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver, men er samtidig en god samarbejdspartner.

Erfaring 3 år
IT/CAD Navision
Beliggenhed Brøndby
Tiltrædelse Snarest muligt
Ansættelsesform fast job
Kontaktperson

Lyder jobbet interessant for dig, skal du sende en skriftlig ansøgning hurtigst muligt til Maja Viuf Christensen på maja@teknikbureauet.dk der også gerne besvarer spørgsmål på 4144 0925 eller 4444 0225. Vi interviewer løbende til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

+ Tilbage til joboversigten

Print Friendly, PDF & Email
Kontakt

Vi er næsten altid til at få fat på så ring endelig, hvis du har noget, du ønsker at tale med os om, også uden for alm. arbejdstid.

Skal du have fat på én af vores vikarer, så kontakt os, hvorefter vi får den pågældende til at ringe tilbage.

x.gif
bill.jpg x.gif

Bill René Hansen

Direktør

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2026 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
Maja.jpg x.gif

Maja Viuf Christensen

Rekrutteringskonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4144 0925

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
betina.jpg x.gif

Betina Rasmussen

Personalekonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2572 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
michael.jpg x.gif

Michael Vedel

Bogholderi

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2323 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
jenschr.jpg x.gif

Jens Chr. Søndergaard

Salgschef Vest

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2343 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
FØLG OS HER