Teknisk rådgiver til RS Components

Har du bred teknisk forståelse kombineret med en nysgerrig personlighed? Og kan du lide at give kunden den gode oplevelse kombineret med, at du er en god kollega? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som teknisk rådgiver hos RS – en af verdens største globale teknikgrossister med kontor i København. Som teknisk rådgiver indgår du i et topmotiveret salgsteam, og sammen med dine kolleger i teknikteamet får du ansvaret for at håndtere, servicere og rådgive kunder i hele Skandinavien omkring virksomhedens produkter.

Hvordan ser hverdagen ud, når man er teknisk rådgiver?

Ikke to dage er ens, så du trives med en alsidig hverdag – spørgsmålene fra kunderne er af meget forskellig karakter og kræver derfor både en indgående og praktisk forståelse for automation, elektronik, mekanik og materialevalg. Det kan være alt lige fra vejledning i sortiment i forhold til et bestemt produkt til opgave eller dialog om løsninger i forhold til kundens konkrete udfordring. Du er sparringspartner både i forhold til kunder men også RS leverandører. Kunderne kontakter teknikteamet via mail, telefon og live-chat, så du kan lide at kommunikere både på skrift og i tale.

Jobbets hovedindhold:

  • Yde kvalificeret teknisk rådgivning til kunder og kolleger i Skandinavien
  • Deltage på kundebesøg sammen med sælgerne
  • Deltage på messer i Skandinavien med din tekniske viden

Hvordan ser dine faglige kvalifikationer ud?

Din uddannelsesmæssige baggrund er maskinmester (elektronik), elektromekaniker eller elektronik fagtekniker. Du har viden om en eller flere teknologier, og du er stærk inden for elektronik. Du har måske været ude og arbejde som tekniker i nogle år, og du ønsker nu et mere administrativt job, hvor du fortsat kan bruge din tekniske viden. Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale, og du har forståelse for de skandinaviske sprog.

Hvem er du?

Du er nysgerrig af natur, har en innovativ tankegang, og du kan lide at udvide din tekniske horisont. Du er rigtig god til at sætte dig i kundens sted, ligesom du ser fordelen i at samarbejde på tværs af funktioner og landegrænser. Måske har du interesse i salg – måske i teknisk træning af kunder og kolleger. Du har en positiv indstilling til tingene og forstår vigtigheden af at yde en god kundeservice.

Det får du

Du bliver en del af en succesfuld virksomhed i vækst, hvor anerkendelse og fejring af succeser er en del af hverdagen. RS lægger vægt på ærlighed, åbenhed og feedback med fokus på den enkelte medarbejder og mulighed for personlig udvikling. Lønpakken indeholder både bonusordning, pensionsordning samt sundhedsforsikring, og så er der frokost- og frugtordning.

Erfaring Min. 3 år
IT/CAD
Beliggenhed København NV
Tiltrædelse Snarest muligt
Ansættelsesform Fast fuldtidsstilling, arbejdstid 8-16
Kontaktperson

Kan du se dig selv i stillingen som teknisk rådgiver, så skal du sende en skriftlig ansøgning hurtigst muligt til maja@teknikbureauet.dk, der også gerne besvarer spørgsmål på telefon 4144 0925 eller 4444 0225.

+ Tilbage til joboversigten

Print Friendly, PDF & Email
Kontakt

Vi er næsten altid til at få fat på så ring endelig, hvis du har noget, du ønsker at tale med os om, også uden for alm. arbejdstid.

Skal du have fat på én af vores vikarer, så kontakt os, hvorefter vi får den pågældende til at ringe tilbage.

x.gif
bill.jpg x.gif

Bill René Hansen

Direktør

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2026 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
Maja.jpg x.gif

Maja Viuf Christensen

Rekrutteringskonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4144 0925

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
betina.jpg x.gif

Betina Rasmussen

Personalekonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2572 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
michael.jpg x.gif

Michael Vedel

Bogholderi

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2323 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
jenschr.jpg x.gif

Jens Chr. Søndergaard

Salgschef Vest

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2343 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
FØLG OS HER