Test Tekniker til elektronik produktion

Har du flair for måleteknik, og er du en dygtig praktiker med indsigt i både elektronik og mekanik? Så har vi en spændende jobmulighed til dig!
Teknik Bureauet søger for virksomhed i Ballerup en test tekniker, der skal være med til at sikre en stabil og ensartet produktion og elektrisk test af forstærkere til brug i høreapparater.

Virksomheden er en af de største virksomheder indenfor høreapparater. Afdelingen i Ballerup er organisationens kompetencecenter for automatiseret mikroelektronik produktion. Ud over den daglige produktion, frigiver de løbende nye forstærkere til kommende høreapparater og udvikler hele tiden nye produktions- og testmetoder.

Jobbet
Du bliver en del af et team på 11 engagerede kollegaer og dit daglige arbejde, vil være sammen med 3 kollegaer, hvor det vil være din opgave at være med til at sikre en stabil produktion. Det betyder teknisk support til produktionen, fejlfinding og reparation af testudstyr samt løbende vedligehold af udstyret. Derudover arbejdes der hele tiden på at optimere produktionen.

De primære arbejdsopgaver er:
• Support til operatørerne i produktionen
• Indkøring af nye produkter i produktionen
• Udvikling af nye test setups
• Fejlfinding og reparation af testudstyr
• Fejlfinding på producerede emner
• Indkøb og installering af nyt produktionsudstyr
• Vedligehold af produktions- og testudstyr
• Deltage i udviklingsprojekter

Erfaring med elektronik og måleteknik
Du er uddannet elektronikfagtekniker, elektronikteknolog eller en tilsvarende uddannelse med stor viden indenfor både analog og digital måleteknik, også gerne med viden om RF. Det er vigtigt, at du har erfaring med elektrisk test i en elektronik produktion. Du er en dygtig praktiker, som godt kan lide at have ”hands on” og har indsigt i både elektronik og mekanik. Du har ligeledes flair for computere og programmering. Kendskab til labVIEW og TestStand vil være en fordel.

Som person er du selvstændig og kan lide at påtage dig et ansvar. Du viser initiativ, er energisk, engageret og i stand til at agere proaktivt og dynamisk. Du er struktureret og har et godt overblik, er systematisk, har teknisk forståelse og kan holde hovedet koldt i hektiske situationer.

Du bliver en del af et åbent, uformelt og fleksiblet arbejdsmiljø med god støtte fra dygtige kollegaer. Når du starter, vil en mentor introducere dig til arbejdspladsen og dine kommende arbejdsopgaver, for at sikre at du får en god start.

Erfaring Min. 3 år
IT/CAD Kendskab til labVIEW og TestStand vil være en fordel
Beliggenhed Ballerup
Tiltrædelse Snarest, der vil blive interviewet løbende.
Ansættelsesform Fast stilling
Kontaktperson

Lyder jobbet interessant for dig, skal du sende en skriftlig ansøgning hurtigst muligt til Maja Viuf Christensen på maja@teknikbureauet.dk der også gerne besvarer spørgsmål på 4144 0925 eller 4444 0225. Vi interviewer løbende til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

+ Tilbage til joboversigten

Print Friendly, PDF & Email
Kontakt

Vi er næsten altid til at få fat på så ring endelig, hvis du har noget, du ønsker at tale med os om, også uden for alm. arbejdstid.

Skal du have fat på én af vores vikarer, så kontakt os, hvorefter vi får den pågældende til at ringe tilbage.

x.gif
bill.jpg x.gif

Bill René Hansen

Direktør

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2026 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
Maja.jpg x.gif

Maja Viuf Christensen

Senior Rekrutteringskonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4144 0925

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
betina.jpg x.gif

Betina Rasmussen

Personalekonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2572 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
michael.jpg x.gif

Michael Vedel

Bogholderi

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2323 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
jenschr.jpg x.gif

Jens Chr. Søndergaard

Salgschef Vest

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2343 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
FØLG OS HER