Mekanisk udviklingsingeniør

Teknik Bureauet søger for DANSK TEKNOLOGI i Allerød en erfaren og innovativ udviklingsingeniør med stor drivkraft og lysten til at arbejde med alsidige og komplekse projekter.

DANSK TEKNOLOGI ønsker at udvide deres kompetente udviklingsteam med endnu en erfaren ingeniør med fokus på udvikling af banebrydende mekaniske løsninger inden for en bred vifte af industrier.

DANSK TEKNOLOGI er en førende produktudviklingspartner for en række internationale virksomheder som Mærsk, Grundfos, Lundbeck, Terma, Micro Matic, BAE Systems m.fl., hvor de er med til at løse talrige ingeniørmæssige udfordringer. Siden etableringen i 1982 er der gennemført mere end 950 projekter indenfor produktudvikling, procesudvikling samt udvikling og bygning af produktionsanlæg. Det har ført til tusindvis af spændende teknologiske løsninger. DANSK TEKNOLOGI supplerer innovation og kreativitet med metodisk og systematisk problemløsning og deres målsætning er altid ”at finde enkle løsninger på komplicerede problemer”.

Du får en stilling med alsidige og udfordrende opgaver der løses på kontoret i Allerød, i et tæt samspil med både dine kollegaer hos DANSK TEKNOLOGI og kundernes udviklingsafdelinger.

Du er med til at afholde de indledende kundemøder, specificere udviklingsopgaven, præsentere idéoplæg, skabe rammerne for projektet og vurdere den tekniske gennemførelse.

Du arbejder hands-on med forsøg, design og konstruktionsarbejde i Inventor og udarbejder dokumentation – ligesom du er med til at udvikle og afprøve funktionsmodeller og prototyper samt deltager ved opbygning af testopstillinger.

Du er uddannet ingeniør med speciale i Maskinteknik, Konstruktion og Mekanik, Design og Innovation el.lign. kombineret med minimum 5 års erfaring efter endt uddannelse.

Du har erfaring og kompetencer inden for udvikling af komplekse løsninger – gerne med anvendelse af Inventor.

Du er vant til at have kundekontakten og kan præsentere idéoplæg og afholde workshops.

Du foretrækker et udfordrende og afvekslende arbejde, der virkelig stiller krav til at identificere problemets kerne og tænke flere skridt frem.

Du har flair for teknik, er praktisk anlagt og har teorien i orden. Du arbejder systematisk og veksler mellem sund fornuft og avancerede metoder.

Du har økonomisk sans og lægger vægt på at overholde både tidsplaner og budgetter.

Du har lyst til at være en del af en lille dynamisk og beslutsom enhed, hvor alle kender hinanden.

Du mestrer flydende dansk og engelsk og har gode kommunikative evner.

DANSK TEKNOLOGI giver dig muligheden for at arbejde med innovative løsninger og teknologier – baseret på både gennemprøvede metoder og på evnen til at tænke nyt. Du bliver en del af et dynamisk udviklingsteam i en solid vækstvirksomhed, hvor talrige projekter har været banebrydende og medført stor kommerciel succes og fremgang for vores kunder.

Du kommer til at arbejde i et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor du kan veksle mellem teori og praksis. Din daglige arbejdsplads vil være på kontoret i Allerød, i flotte og lyse omgivelser, hvor der i tilknytning til kontoret er et stort forsøgsværksted, som bruges til at bygge funktionsmodeller, prototyper og maskiner samt til at finde praktiske løsninger på komplekse problemer.

Der er en høj grad af frihed under ansvar i jobbet med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil opleve et godt teamwork med kompetente og sociale kolleger og et inspirerende samspil med spændende kunder. Du tilbydes gode personalevilkår og en lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer.

Ønsker du at søge stillingen så send din ansøgning til Susanne Lund på sl@teknikbureauet.dk, der også gerne besvarer spørgsmål på 4121 1319. Vi interviewer løbende til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Erfaring Mere end 5 års erfaring
IT/CAD CAD
Beliggenhed Allerød
Tiltrædelse Efter aftale
Ansættelsesform Fuldtidsstilling
Kontaktperson

Susanne Lund 4121 1319 eller sl@teknikbureauet.dk

+ Tilbage til joboversigten

Print Friendly, PDF & Email
Kontakt

Vi er næsten altid til at få fat på så ring endelig, hvis du har noget, du ønsker at tale med os om, også uden for alm. arbejdstid.

Skal du have fat på én af vores vikarer, så kontakt os, hvorefter vi får den pågældende til at ringe tilbage.

x.gif
bill.jpg x.gif

Bill René Hansen

Direktør

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2026 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
betina.jpg x.gif

Betina Rasmussen

Personalekonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2572 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
jenschr.jpg x.gif

Jens Chr. Søndergaard

Salgschef Vest

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2343 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
anitarichardt.png x.gif

Anita Richardt

Lønspecialist

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2323 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
susannelund.png x.gif

Susanne Lund

Senior Rekrutterings-konsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4121 1319

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
FØLG OS HER