Automatiktekniker – Kan du bidrage til at producere verdens bedste mikrofoner?

Er du bidt af en gal programmør, der vil ”opfinde”, udvikle og effektivisere små, automatiske maskiner? Vil du være en del af en unik arbejdsplads, der leverer det ypperste produkt? Så er nedenstående muligvis noget for dig.

DPA Microphones A/S producerer mikrofoner til underholdningsbranchen og bliver udelukket anvendt professionelt til eks. teater, film, broadcast og til professionelle musikere og sågar har DPA været med på en Mars landing. Deres unikke produkter bliver anvendt over hele verden og bliver solgt globalt men produceret lokalt i Asnæs.

I Asnæs er der beskæftiget ca. 130 medarbejdere hvoraf størstedelen er ansat i produktionen med en tilknyttet PTA afdeling, der sørger for, at produktionens værktøjer og maskiner kører optimalt og hele tiden er behjælpelig med service og sparring. De designer og samler selv det meste udstyr og har i høj grad frihed til at skabe det mest effektive udstyr til produktionen.

Det går rigtig godt for virksomheden, der i høj grad ønsker fortsat udvikling og effektivisering og derfor ønsker at ansætte en automationstekniker til afdelingen.

De er 8 i PTA afdelingen og du kommer til at referere til Mikkel Mayland. Alle i DPA Microphones glæder sig til at byde dig velkommen.

Du kan programmere og optimere:

Dine opgaver er fokuseret på automatikken af produktionens maskiner. Det er meget finmekanisk udstyr, hvor tolerancer, nøjagtighed og præcision er afgørende for kvaliteten. Dine opgaver bliver:

  • PLC programmering i Festo og Omron
  • Programmering af brugerflade og integration med PLC i Visual Basic på maskinerne
  • El montage og samling af de små automatiske maskiner
  • Fejlfinding på produktionsudstyr
  • PC support til produktionen
  • Dialog og sparring med Festo og Omron

Du har altid fokus på, hvad der kan laves og udvikles af maskiner for at gøre manuelle handlinger til automatiske eller hvad der kan gøre allerede automatiske nemmere eller hurtigere. Dermed har du din egen legeplads, hvor dét, der gør dagligdagen nemmere for andre, bliver din succes.

Du er serviceminded og glad for dialog

Vi forestiller os, at du er elektriker/ automatiktekniker og har dokumenteret erfaring med programmering af udstyr -gerne finmekanisk. Det behøver ikke være med Omron eller Festo – det vigtigste er, at du kan programmere godt og struktureret.

Desuden er det en stor fordel, hvis du også har erfaring med robotanlæg.

Det er meget vigtigt og absolut et krav, at du kan lide at begå dig ude i produktionen og være i dialog. De har informationerne og viden og den nytte, du drager af det, gør, at det er meget let at blive en succes til gavn for hele virksomheden.

DPA Microphones tilbyder:

En virksomhed med et godt ry i lokalområdet grundet det gode arbejdsmiljø og en omgangstone, hvor alle er i øjenhøjde. Det er en organisation, hvor samarbejdet på tværs er vigtigt og hvor man til enhver tid kan finde tilgængelige kolleger til sparring.

De er handlingsorienterede og du har lov til at afprøve dine ideer af og det er meget nemt for den rigtige at blive en succes i jobbet. Gejst og dedikation er noget, der gennemsyrer virksomheden og alle brænder for det, de laver.

Interesseret?

Du søger stillingen via linket HER og har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Susanne Lund på 4121 1319 eller på susanne.lund@teknikbureauet.dk.

Teknik Bureauet er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Erfaring
IT/CAD
Beliggenhed Asnæs
Tiltrædelse
Ansættelsesform Fast job
Kontaktperson

Susanne Lund på 41211319

+ Tilbage til joboversigten

Print Friendly, PDF & Email
Kontakt

Vi er næsten altid til at få fat på så ring endelig, hvis du har noget, du ønsker at tale med os om, også uden for alm. arbejdstid.

Skal du have fat på én af vores vikarer, så kontakt os, hvorefter vi får den pågældende til at ringe tilbage.

 

x.gif
bill.jpg x.gif

Bill René Hansen

Direktør

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2026 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
betina.jpg x.gif

Betina Rasmussen

Personalekonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2572 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
jenschr.jpg x.gif

Jens Chr. Søndergaard

Salgschef Vest

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2343 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
JettePetersen.png x.gif

Jette Petersen

Økonomi-medarbejder

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4121 1324

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
JytteRust.png x.gif

Jytte Rust

Lønafdelingen

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4121 1328

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
birgittecarlsen.png x.gif

Birgitte Carlsen

HR-and Sales Consultant

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4144 0925

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
anne.png x.gif

Anne Birgit Böttcher

Business Manager

Telefon:

x.gif

4121 1350

Mobil:

x.gif

4121 1350

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
mads_web x.gif

Mads-Frederik Karlsen

HR and Sales Consultant

Telefon:

x.gif

4121 1350

Mobil:

x.gif

4121 1451

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
FØLG OS HER