Shipping Manager til Emerson i Næstved

Til Emersons Marine Solutions enhed i Næstved søges en dygtig hands-on leder for shippingafdelingen.

Emerson Marine Solutions i Næstved er en forretningsenhed under den store amerikanske koncern Emerson. Marine enheden er markedsledende indenfor Marine industrien og tilbyder integrerede kontrol- og overvågningssystemer, fjernstyring af ventiler, måling af last– og ballasttanke samt flow systemer til alle type skibe og offshore enheder.

Hovedkontoret ligger i Næstved, hvor vi også har produktionsfaciliteter. Vi har desuden produktion og softwareudvikling i Ry samt produktion i Sverige, Sydkorea og Kina. Herudover har vi salgs- og/eller servicekontorer i marine strategiske lande som Sverige, Grækenland, Dubai, Singapore og Tyrkiet. Hele Marine enheden har ca. 495 medarbejdere på verdensplan, heraf ca. 170 i Danmark. Yderligere information kan findes på firmaets hjemmeside:  www.emerson.com/marine 

Med reference til Manager Operations, vil du få ansvaret for shippingafdelingen inkl. personaleansvaret for 6 dedikerede medarbejdere i Emerson i Næstved.

Trives du i spændingsfeltet mellem ledelsesansvar og hands-on-opgaver, hvor fællesnævneren er at sikre høj effektivitet og tilfredse kunder?

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

  • – Overordnet ansvarlig samt daglig ledelse og planlægning af shippingafdelingen og pakkeriet
  • – Hands-on udførsel af forsendelser til Emerson’ kunder
  • – Forhandling af fragtpriser i samarbejde med Emerson Logistics EMEA
  • – International Trade Compliance gatekeeper – Import/export
  • – Import – primært fra søsterselskaber
  • – Supportere Emerson Logistics Group

Som person kan du genkende dig selv i følgende beskrivelse

Du kommer med en solid erfaring og stærk værktøjskasse indenfor shipping/transportsektoren eller industrien, hvor du måske har bestredet en lignende rolle. Du får succes i rollen fordi du har en god forretnings- og tværorganisatorisk forståelse, og ved hvordan processerne hører sammen og gensidigt påvirker hinanden. Du er en god til at motivere, og kan med dit stærke netværk og gode relationer i branchen bidrage til et højt kvalitetsniveau.

Du motiveres i en hverdag hvor ingen dage er ens, hvor travlhed er et vilkår og hvor vi sammen er på en spændende rejse. Du sætter en dyd i at møde op med et smil på læben og bidrager til det gode humør. Du har gode samarbejdsevner, også på tværs af niveauer og fagligheder.

Du sætter en ære i at vide, hvordan du kommunikere til dine kollegaer og dine opgaver bliver altid fulgt helt til dørs. Du er initiativrig, eksekverende, har en ’just-do-it’ mentalitet og ikke er bange for at tage ansvar og selv tage styringen på processer og opgaver. ’

Du kommer med en erfaring, som gør at du efter en opstartsperiode, med dine friske øjne, får mulighed for at sætte dit eget præg på processer og fremgangsmåder i shippingafdelingen.

Emerson tilbyder

Vi tilbyder et spændende job i et internationalt miljø. Vi arbejder efter et godt værdisæt, hvilket gør arbejdsmiljøet sundt og rart. Vi agerer efter et etisk forretningskodeks, og al forretning drives lovligt og etisk i alle de lande, vi er aktive i. Herudover værdsættes åbenhed, dialog og samarbejde højt. Vi er en arbejdsplads i positiv udvikling. I Emerson er vi alle engagerede i at fostre en kultur, hvor alle medarbejdere værdsættes og respekteres for deres unikke erfaringer og perspektiver. Vi mener, at et alsidigt og inkluderende arbejdsmiljø bidrager til idé-udveksling og større diversitet af tanker, som inspirerer til innovation og tilvejebringer de bedste løsninger til vores kunder.

Vi tilskynder og støtter flere ressource-grupper ledet af medarbejdere, som promoverer en alsidig og inkluderende arbejdsplads blandt andet Women’s Impact Network og LGBTQ+A. Denne filosofi er fundamental for at udleve vores virksomheds værdier og vores ansvar i forhold til at gøre verden bedre. Læs mere omkring dette her: https://www.emerson.com/en-us/careers/diversity-and-inclusion


Noget for dig?

Søg stillingen ved at klikke her på SØG, hvor du kan uploade dit CV samt gerne en kort motiveret ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Mads-Frederik Karlsen fra Teknik Bureauet på mobil 4121 1451 / mk@teknikbureauet.dk eller Bill René Hansen fra Teknik Bureauet på mobil 2026 0225 / bill@teknikbureauet.dk


Vi afholder løbende samtaler til stillingen.

Teknik Bureauet varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Erfaring +7 år
IT/CAD
Beliggenhed Næstved
Tiltrædelse 3. oktober
Ansættelsesform Fastansættelse
Kontaktperson

Mads-Frederik Karlsen mobil 4121 1451 eller Bill René Hansen mobil 2026 0225

+ Tilbage til joboversigten

Print Friendly, PDF & Email
Kontakt

Vi er næsten altid til at få fat på så ring endelig, hvis du har noget, du ønsker at tale med os om, også uden for alm. arbejdstid.

Skal du have fat på én af vores vikarer, så kontakt os, hvorefter vi får den pågældende til at ringe tilbage.

 

x.gif
bill.jpg x.gif

Bill René Hansen

Direktør

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2026 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
betina.jpg x.gif

Betina Rasmussen

Personalekonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2572 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
jenschr.jpg x.gif

Jens Chr. Søndergaard

Salgschef Vest

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2343 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
JettePetersen.png x.gif

Jette Petersen

Økonomi-medarbejder

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4121 1324

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
JytteRust.png x.gif

Jytte Rust

Lønafdelingen

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4121 1328

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
birgittecarlsen.png x.gif

Birgitte Carlsen

HR-and Sales Consultant

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4144 0925

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
anne.png x.gif

Anne Birgit Böttcher

Business Manager

Telefon:

x.gif

4121 1350

Mobil:

x.gif

4121 1350

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
mads_web x.gif

Mads-Frederik Karlsen

HR and Sales Consultant

Telefon:

x.gif

4121 1451

Mobil:

x.gif

4121 1451

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
FØLG OS HER